Nushi i PSD-së akuzon VV-në: Ka sjellje skizofrenike, po bën sabotazh në Prishtinë

Nol Nushi, asambleist i PSD-së në Kuvendin Komunal të Prishtinës, ka bërë akuza të rënda ndaj Lëvizjes Vetëvendosje në kryeqytet e cila vijon të bashkëqeveris me kryetarin Shpend Ahmeti, transmeton Ballkani.info.

Nushi shkruan se drejtoritë që udhëhiqen nga Vetëvendosja, kanë shpenzuar shuma të vogla të buxhetit të planifikuar për 9 muajt e këtij viti, me Drejtorinë e Kulturës që ka shpenzuar vetëm 1,18% dhe me Drejtorinë e Shëndetësisë që ka shpenzuar vetëm 11,14%.

Ky është postimi i tij i plotë në Facebook: