Nuk tërhiqen, pedagogët e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë paralajmërojnë protestë të hënën

Ditën e hënë pedagogët e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë kamë paralajmërur protesta.

Ky vendim është marrë në mbledhjen e asamblesë, ku ata kanë shprehur mbështetje për kërkesat e studentëve, ndërsa janë të shqetësuar për VKM-të që cënojnë autonominë.

Pedagogët i kanë bërë kërkesë asambleve të të gjitha fakulteteve për tu takuar dhe për të diskutuar për protestën.