qyteti i Suharekës

Nuk është Dubai, kjo pamje mahnitëse vjen nga një qytezë e vogël në Kosovë

Rrjetet sociale u mundësojnë shumë artistëve që t’i paraqesin veprat e tyre para qindra e mijëra njerëzve. 

Nga piktorë, aktor e deri tek fotografët, sot çdo kush mund të vendos diçka të bukur për publikun në këto media

Kështu fotografi H.Bytyçi nga, ka shpërndarë dy fotografi të mrekullueshëm nga qyteti i Suharekës

Fotografitë janë të shkrepura në mbrëmje dhe reflektimi i dritave të qytetit japin një pamje shumë të mirë në këtë qytet.

Image