konkurrenti

Nuk di ta shkruajë as fjalën “euro”, por Luli i “It’s my Love” tregon se merr 500 euro për një reklamë

Fytyrat publike me anë të rrjeteve sociale kanë arritur të kenë ndjekës të shumtë.

E gjithë kjo punë i’u ka bërë “hajër” ku për reklamime në story dhe profile po paguhen mjaftueshëm.

Edhe konkurrenti i “It’s my Love” Luli përmes një publikimi në Instastory tregoi se sa paguhet për reklama.

‘Story 200 euro, Profil 500 euro” shkroi ai në mbishkrimin e imazhi.