Aeroporti

Njoftim me rëndësi nga Aeroporti i Prishtinës për fluturimet nga data 4 deri me 8 Prill

Nga aeroporti i Prishtinës me anë të një njoftimi në faqen e tyre zyrtare kanë bërë të ditur orarin për fluturimet nga data 4 deri me datën 8 Prill.

Në njoftimin e tyre është theksuar se fluturimet do të operohen me udhëtarë vetëm në shkuarje.

Postimi i plotë:

Fluturimet nga 4 Prill – 8 Prill 2020

4 Prill 2020/Tri fluturime
EW5710 Prishtinë – Stutggart (ora 11:10) EUROWINGS
EW5703 Prishtinë – Dusseldorf (ora 15:00) EUROWINGS
GM6075 Prishtinë – Basel (ora 11:45) CHAIR

5 Prill 2020/Katër fluturime
GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 11:45) CHAIR
EW5712 Prishtinë – Stuttgart (ora 13:50) EUROWINGS
EW5710 Prishtinë – Stuttgart (ora 15:05) EUROWINGS
EW5702 Prishtinë – Dusseldorf (ora 19:50) EUROWINGS

6 Prill 2020/Një fluturim
GM6042 Prishtinë – Londër (ora 17:00) CHAIR

7 Prill/ Nuk ka fluturime

8 Prill/Një fluturim
ENT681 Prishtinë – Londër (ora 11:00) ENTER AIR

Për bileta dhe ndonjë ndryshim eventual në nisjet e planifikuara, ju lutemi të jeni në kontakt me kompanitë ajrore apo përfaqësuesit e tyre.

VEMENDJE:
Fluturimet do të operohen me udhëtarë vetëm në shkuarje.