Taulant Balla

Njeriu i dytë i Edi Ramës e ofendon rëndë Baton Haxhiun (Video)

Duket se Haxhiut i ka shkuar dëm plot një dekadë në shërbim të Edi Ramës. Pse Taulant Balla e ofendoi në këtë formë?

Taulant Balla është krahu i djathtë i Edi Ramës dhe Sekretar i Përgjithshëm i Partisë Socialiste.

Baton Haxhiu dihet se ka raporte të mira me Edi Ramën dhe ofendimi kundrejt tij nga Taulant Balla nuk dihet se për çfarë arsye ka ndodhur.

Taulant Balla në video thotë se Batonin nuk e marrë kurrë seriozisht dhe gjithmonë Batonit merri të kundërtën e asaj që thotë dhe ajo është e vërteta.