Lajmi i fundit

Një trafo elektrike po digjet afër Parkut të Qytetit në Prishtinë, rrezikohen banorët (FOTO)

Një trafo elektrike po digjet afër Parkut të Qytetit në Prishtinë, rrezikohet banorët. Aty ka dalë edhe policia dhe zjarrëfikësit.

Ballkani.info do t’ju mbajë të informuar.