Video

Një qytetar i bie çiftelisë dhe këndon këngë folklorike në autobusin e Trafikut Urban

Një qytetar që udhëtonte me autobusin e Trafikut Urban në Prishtinë ka argëtuar udhëtarët me këngë folklorike derisa i binte çiftelisë.

Faqja në facebook “Vrojtuesit e lagjes – Prishtinë”, ka publikuar një video-incizim të qytetarit duke i rënë çiftelisë brenda autobusit të Trafikut Urban në kryeqytet.