Një person tenton të bëj vetëvrasje duke u hedhur nga Katedralja (VIDEO/FOTO)

Sipas informacioneve një person është ngjitur në Katedralen “Shën Tereza” dhe po tenton të bëj vetëvrasje duhe u hedhur nga lartësia.

Sipas gazetarëve të Kallxo.com, tek Katedralja kanë arritur ekipet mjekësore, Policia dhe ekipi i zjarrëfikësve.

Më poshtë gjeni fotografitë nga vendi i ngjarjes dhe videon e drejtëpërdrejtë.

Ngjarja në zhvillim…