Video

Një 6-vjeçar me autizëm ka mahnitur miliona me një aftësi të pazakontë

Një video magjepsëse e një gjashtëvjeçari po përhapet këto ditë në rrjetet sociale dhe nuk po e lë askënd indiferent!

Domethënë, vogëlushi shkruan me saktësi dhe pastërti perfekte shkronja të ndryshme dhe të gjitha i bën me një shpejtësi të tillë sa do të mendoni se këtë po e bën një robot dhe se videoja është e inskenuar.

Sikur kjo aftësi e pazakontë të mos jetë mjaft e mahnitshme në vetvete, edhe nëse bëhet fjalë për një person shumë e shumë më të vjetër, fakti që djali në video është me autizëm i jep rëndësi shtesë të gjithë historisë.

Kjo është aq e mahnitshme sa do të mbeteni pa fjalë! /Telegrafi/