Nju Jork

Nis shitja e apartamenteve te pallati më i hollë në botë FOTO

Pallati më i hollë në botë, me 430 metra lartësi, do të ketë një fasadë prej bronzi dhe tullash të kuqe.

Raporti 24:1 lartësi-gjatësi e bën ndërtesën më të hollë në botë. Struktura është në Nju Jork, fare pranë Central Park-ut dhe vendeve të tjera të njohura të qytetit të famshëm amerikan.

Porositë për apartamente kanë nisur që këtë të hënë, dhe ofrojnë një sërë mundësish luksoze, deri në forma të ndryshme dupleksesh. Ndërtimi ka arritur te kati i 73-të e pritet të mbarojë në vitin 2019.