Erblina Tahiraj

Nënkryetarja e rinisë së AAK-së me fjalë mbresëlenëse për kryeministrin

Erblina Tahiraj e njohur si asambleistja më e re në Kosovë dhe nënkryetare e parë e rinisë së Aleancës ka postuar një foto mes kryetarit të Deçanit Bashkim Ramosaj dhe kryeministrit Haradinaj.
Ajo si shpeshherë e ka vlerësuar kryeministrin si njeri të madh për Kosovën që motivon të rinjët e Kosovës me punën e tij.

“Nëse ndonjëherë më është dashur të rris motivin për punë jam kthyer në krahun e djathtë, andej jam motivuar 100% “?
Faleminderit kryeministër!

Faleminderit kryetar!
Një vit punë, bashkëpunim, përkushtim, qeverisje dinjitoze!
Erblina N. Tahiraj