Zgjedhjet

Nëna pejane me rrëfim të jashtëzakonshëm: Mos të ishte Ramushi, Peja do të mbetej si Mitrovica

Një nënë pejane ka rrëfyer për atë që kosovarët kanë përjetuar tmerre nga pushteti gjenocidal serb.

Ajo ka përmendur vrasjet, maltretimet, burgosjet që shteti serb ua ka bërë shqiptarëve të Kosovës.

Ndërsa ka lavdëruar liderin e AAK-së, Ramush Haradinaj, që sipas saj i ka ndalë të gjitha të këqijat për Kosovën, duke kërkuar votën për të më 6 tetor, shkruan Ballkani.info.

Disa thekse nga videoja:

-Hasmi nuk është ndalë vetëm me maltretime, helime dhe largime për punës…
-Mos të ishte Ramushi, Peja do të mbetej si Mitrovica!
-Edhe Ibrahim Rugova i besoj Ramushit për të punuar për vendin tonë
-Vatani as nuk gjuhet me gurë e as nuk kallet
-Hasmi hala është ka na sillet ka dera e oborrit
-Kur të vjen dita mos e harroni kush e ka ndalë ndamjen
-Jo me ishalla, jo me nashta, por me Ramush Haradinaj përpara

loading…