Prishtinë

Në Prishtinë fillon marshi ku kërkohet bashkimi i Luginës me Kosovën (FOTO)

Në ora 11:00 ka nisur “Marshi për Bashkim” të Preshevës, Medvegjës e Bujanovcit me Republikën e Kosovës, transmeton Ballkani.info.

Marshi është organizuar nga Shoqata Çamëria dhe ka filluar nga Bibloteka Kombëtare në Prishtinë dhe planifikohet të vazhdojë deri te sheshi “Skënderbeu”.

Marshi do të jetë paqësor dhe pritet ti bashkohen qytetarë nga qytete të ndryshme. /Ballkani.info/