Pejë

Ndahet nga jeta doktoresha nga Peja, pas një sëmundjeje të shkurtër

Pas një sëmundjeje të shkurtër, sot ka vdekur dr.Arleta Sadiku, specialiste e mjekësisë familjare në Qendrën e Mjekësisë Familjare 2 në Pejë.

Vdekja e dr.Arleta është humbje për familjen Sadiku në rend të parë dhe për Shëndetësinë Primare në të cilin punoi deri më tani.

Lajmin e ka dhënë Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Pejë.

Ajo u nda nga jeta në moshën 50-vjeçare.