Reagim

Mushkolaj: Nuk duhet pranuar Asociacion që nuk kontrollohet nga shteti i Kosovës

Analisti Imer Mushkolaj ka komentuar draft-statutin e Asociacionit të Komunave më Shumicë Serbe, i cili sot u publikua në media.

Në profilin e tij në “Facebook”, ai ka shkruar se nuk duhet pranua një asociacion i cili nuk kontrollohet nga Kosova.

“Nuk duhet pranuar Asociacion që sfidon shtetin e Kosovës dhe që nuk kontrollohet nga shteti i Kosovës”, ka shkruar Mushkolaj.