Imer Mushkolaj

Mushkolaj: Voto VV – fito gratis PDK. Voto LDK – fito gratis PDK

Njohësi i çështjeve politike, Imer Mushkolaj, ka reaguar pas arritjes së koalicionit mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Partisë Demokratike të Kosovës, në Komunën e Gjilanit.

Në një shkrim në Facebook, Mushkolaj ka thënë se ta votosh Lëvizjen Vetëvendosje, e fiton gratis Partinë Demokratike dhe gjithashtu edhe ta votosh LDK-në do e fitosh gratis PDK-në.

Shkrimi i plotë nga Imer Mushkolaj:

Voto VV – fito gratis PDK. Voto LDK – fito gratis PDK