Uindi Haxhia

Motra e Encës ia kthen të pasmet botës

Është një vajzë e famshme, por, që nuk ka ndonjë profesion të caktuar.

Uindi Haxhia, motra e këngëtares Enca, ka arritur që edhe njëherë ta mahnisë rrjetin me fotografinë që e ka hedhur në Instagram.

Ajo shihet se ka hyrë në një pishinë dhe është fotografuar nga pas.

Një foto si kjo, s’do shumë koment.