Prishtinë

Mos ia mësyni nesër kësaj rruge në Prishtinë, kjo është arsyeja

Rruga ‘Xheladin Hana’ në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinë nesër do të jetë e mbyllur për qarkullim.

Qarkullimi do të jetë i pamundur që nga ora 06:00 deri në ora 15:00.

Ky njoftim u bë nga komuna e Prishtinës, të cilët kërkuan bashkëpunim dhe mirëkuptim.