Gjuha

Momenti kur Nuredin Lushtaku ‘sulmon’ asambleistët e VV-së (VIDEO)

Në seancën e sotme në Kuvendin Komunal të Skenderajt, ka ndodhur një incident mes Nuredin Lushtakut dhe dy asamblistëve të VV-së.

Nga videoja që është postuar në faqen zyrtare të Komunës së Skenderajit, ai i thotë Vjollca Ramadanit dhe Hysni Mehanit mbylle gojën.

“Mshele gojën se ta msheli ndryshe. Mshele, tani flasim unë dhe ti.”, ka thënë Lushtaku.