Fun

Momenti kur lopët frikësohen nga një qen i vogël

Pamjet e mrekullueshme që i shihni janë të një gruaje e cila është pronare e qenëve, e që njëri prej tyre filloi të i ndiqte lopët të cilat vraponin të frikësuara nga ai.

Në këto pamje, qeni i quajtur Trucker, po i ndiqte disa lopë. Këto pamje janë kapur në një fermë në Irlandën Veriore.

Ndërkohë që pronarja u ndal për t’i shikuar lopët, qeni i saj e kaloi murin dhe filloi t’i ndiqte ato.

Për më shumë, shikoni pamjet.