Momenti historik

Momenti historik i shpalljes së Pavarësisë së Kosovës

Kosova sot feston 14-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë

Të dielën e 17 shkurtit 2008 në orën 15:39 në Kuvendin e Kosovës u lexua Deklarata e Pavarësisë.

Nga ai moment, Kosova u shpall e pavarur, duke u bërë shtet sovran, me institucione të pavarura dhe me simbole unike shtetërore brenda Ballkanit Perëndimor.

Klikoni mbi foton më poshtë për ta parë videon e momentit të shpalljes së Pavarësisë.