Albulena Haxhiu

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, e uronë nënën në 65 vjetorin e lindjes

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, e ka uruar në mënyrë të veçantë nënën e saj për ditëlindje.

Përmes një fotografie krah saj të postuar në rrjetin social Facebook, Haxhiu i uroi 65 vjetorin e lindjes.

“Urime ditëlindja gruaja më e fortë, më e dashur dhe më gojëmbël që njoh. Uroj të kemi edhe shumë vite pranë nesh me plot shëndet dhe kështu të buzëqeshur  Urime 65 vjetori i lindjes”, ka shkruar Haxhiu