Ministri Lluka inicion pullë postare për “Dëshmorët e Gjakovës” (FOTO)

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, për t’i nderuar Dëshmorët e Gjakovës, ka iniciuar dizajnimin e një pulle postare që do të shpërndahet në mbarë botën.

“Më poshtë janë 6 dizajne të përgatitura dhe më duhet ndihma e juaj për të përzgjedhur pullën postare që përfaqëson më së miri dëshmorët tanë. Ju lutem, komentoni me numrin e preferuar apo edhe me ndonjë sugjerim shtesë dhe do të përzgjedhim së bashku dizajnin e preferuar. Ju faleminderit! Dizajni nga Etrit Zeneli”, ka shkruar Lluka. /Ballkani.info/