Ministri flet sot për tregtinë dhe sfidat ndaj marrëveshjes së CEFTA-s

Ministri i Tregtisë në Kosovë, Endrit Shala do të jetë sot pjesë e një panel diskutimi ku pritet të debatohet për temën e tregëtisë rajonale, mundësitë dhe sfidat e CEFTA-s.

Përveç Shalës, në këtë debat do te jetë pjesë edhe Berat Rukiqi, kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës dhe personalitete të tjera në lidhje me ekonominë.

Ky panel diskutimi mbahet në kuadër të Konventës së Prodhuesve të Kosovës.