Mickoski: Nuk ka betejë kundër marrëveshjes së dëmshme, por luftë për gjykimin e kriminalitetit

Reagimet e partive mes dy partive politike maqedonase më të mëdha, LSDM- dhe OBRM-PDUKM vazhdojnë nga dita në ditë.

Sipas opozitës maqedonase, LSDM-ja tashmë u hodh në pjesën e drejtësisë, ndërsa kryetari i OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoski porositi se kjo nuk është luftë për emrin, por luftë për gjykimin e kriminalitetit dhe ardhmëri më të mirë.

“Qeveria nga dita në ditë tregon gjithë pafuqinë e saj dhe korrupsionin, kjo nuk është më një betejë për emrin dhe kundër marrëveshjes së dëmshme, kjo është luftë për e çdo njeriut kundër kësaj qeveria, për drejtësi, për dënimin e krimit, për një jetë më të mirë, për një të ardhme më të mirë, për Maqedoninë e cila fiton”, shkroi Mickoski në “Twitter”.