Këngëtarja

Merr një mesazh, Arta ktheu përgjigje duke u lavdëruar

Shpesh i shkruajnë fansat e saj.

Edhe pse nuk është shumë aktive në muzikë, Arta Bajrami vazhdon të pëlqehet nga ana e publikut, shkruan Ballkani.info.

Ajo sonte në Instastory ka publikuar disa biseda me ndjekësit e saj, por, një nga to ishte për të lënë përshtypje.

Kjo se, një ndjekëse i tha Artës që e dëgjon që nga mosha 7 vjeçare dhe nuk e di se përse e do akoma.

E fjalët e Artës ishin “Sepse boj muzikë të mirë” duke e shtuar këtu një dozë lavdërimi,.Ballkani.info/