Këngëtarja

Melinda Ademi nxehet fort në koncert bën “twerk” para fëmijëve

Këngëtarja ka marrë vëmendje me një pjesëmarrje të saj në një koncert.

Në një postim të publikuar nga faqja e njohur në Instagram, ‘vipat e bllokut’, Melinda Ademi shihet se ka një publik të gjerë prapa saj.

Krahas, personave mbi moshën 18 vjeçare aty nuk mungojnë edhe fëmijët të cilët kanë gjetur vend në pjesën e parë si publik.

Ndonëse, ata ishin të pranishëm, Melinda Ademi nuk i ka kursyer provokimet teksa shihet duke vallëzuar dhe dridh të pasmet e saj duke bërë tweerk, shkruan lajmi.net.

Ndryshe, artistja e njohur po vazhdon mbajtjen e mbrëmjeve muzikore e cila është tejet e angazhuar me data të shumta.