Fushata

Mediat në Francë dhe Zvicër: Të rivendosen vizat për Shqiperinë

Pas Holandës, edhe dy shtete të tjera kanë filluar një fushatë të “frikshme” që kërkojnë rikthimin e vizave për shqiptarët.

Mediat zvicerane ka filluar fushaten per sensibilizimin e njerezve per rivendosjen e vizave per shqiptaret sipas shembullit te Holandes.

Sipas Le Figaro, kërkesat për azil nga gjeorgjianët dhe shqiptarët janë veçanërisht shqetësuese.
Ndërkaq, edhe shtypi francez i tronditur nga rritja e kerkesave te shqiptareve per azil dhe i referohet precedentit te Holandes per rivendosje vizash.