bbvk

Me një kokërr rrushi në dorë, Ylli – Santianës: Hape gojën se ia qëllojë (VIDEO)

Dy banorët e Big Brother VIP Kosova 2, Ylli dhe Santiana e kanë luajtur një lojë interesante mes tyre.

Të dy u munduan që kokrren e rrushit t’ia qëllojnë njëri-tjetrit në gojë nga distanca.

Në një moment, ishte Buci ai që i tha Santianës në formë shakaje “hape gojën se ia qëllojë”.

Për të parë më shumë detaje, klikoni në videon më poshtë: