Tensioni i lartë

Me këto metoda natyrale mund ta ulni tensionin e lartë

Tensioni i lartë i gjakut është një problem shumë i përhapur shëndetësor.

Dhe si i tillë nëse nuk trajtohet si duhet, mund të transformohet në një problem shqetësues duke shkaktuar diabet, sëmundje kardiovaskulare, probleme me aftësitë e trurit dhe dështim të veshkave, transmeton Klan Kosova.

https://www.youtube.com/watch?v=ipLm5cmnRxg