Kryeministri

Me kapele të zezë dhe eskortën që nuk i ndahet, në këtë vend po relaksohet Edi Rama

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur jugun e vendit për të kaluar pushimet.

Ai është fotografuar në Vuno, ulur në një nga lokalet e zonës duke shijuar pasditen.

Pas kryeministrit nuk mungon as eskorta. Në foto shihet edhe një prej truprojave teksa vëzhgon ambientin.