Me jogën e fytyrës deri te pamja rinore

Fytyra juaj ka nevojë për joga. Rrudhat mund të shtrihen tamam si një injeksion botulizmi. Joga na lejon të shkarkojmë tensionin nga fytyra.

Për shikim më të shprehur: vini mollëzat e gishtit tregues dhe të gishtit të mesëm në tëmtha dhe shtypni me ritëm të njëtrajtshëm, duke e ngritur shikimin lart dhe poshtë, transmeton Telegrafi.

Ushtrimi për formësimin e eshtrave të mollëzave: vini dy gishta nga ana e jashtme e birave të hundës dhe duke buzëqeshur tërhiqini në drejtim të gropës në mes eshtrave të mollëzave dhe nofullës. Numëroni deri në dhjetë.

Ushtrimi kundër rrudhave përreth buzëve: bashkoni nga dy gishta nga se cila anë e mjekrës dhe tërhiqni në drejtim të faqeve, një herë nën buzën e poshtme e pastaj mbi buzën e sipërme. Përsëriteni 20 herë.