Ushtaret

Me dhe pa uniformë/ Njihuni me ushtaret më seksi në planet (FOTO)

Kudo nëpër botë është krijuar stereotipi që ushtria dhe policia janë profesione të përshtatshme kryesisht për meshkujt.

Por kohërat kanë ndryshuar, tashmë edhe vajzat po përfshihen gjithnjë e më shumë në mbrojtjen e qytetarëve, madje janë vendosur edhe në zinxhirët drejtues.

Edhe pse në një profesion që gjithnjë është preferuar nga burrat, gratë ushtare nuk e kanë humbur kurrë sensualitetin e tyre.  Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme…