Kaliforni

Me bikini dhe armë, ja tre vajzat amazona që hapën një fermë të madhe hashashi në SHBA FOTO

Ato quhen Lexie, 28 vjeç, Amy 31 vjeç dhe Doris, 39 vjeç. dailymail tregon historine e tyre të çmendur. Ato janë gjithë jetën luksoze amerikane, qytetet e zhurmshme dhe u bënë fermere hashashi.

Vajzat u zhvendosën në një fshat të Kalifornisë dhe hapen aty fermën, nga e cila fituan shume para. Por ato janë të apasionuar edhe pas armëve. Kur bën një biznes të tillë si kultivimi i drogës, armët duhen gjithmonë pranë. Ferma e tyre quhet‘Girls Off Grid’ dhe vajzat tregojnë aventurat e tyre në instagram.

View this post on Instagram

Flashback to walnut harvest this summer. Since our walnuts are 60 years old and non irrigated, their yield is half of the average walnut orchards. Adding the remoteness of our location at 3000 feet literally in the middle of the forest made it impossible to find a harvesting company to come out here, which meant we had to do it 100%ourselves. After doing a hand harvest for a couple years I realized I had to at least buy a Walnut shaker which was all I could afford so all the other harvesting tasks had to be done the old fashioned way, by hand! we shake the trees onto tarps and funnel them into small bins, drive them to my trailer with larger harvesting bins that I will take to my processor once full. Some of these bins are 100 pounds and Roidsy (aka Lexie) is usually the one at the top of the ladder muscling the final drop with our assistance from below. Everything we do here is hard work but we love it all! We are still so busy with pre winter farm chores and haven’t found the time to set up our website to sell our nuts! By January that will be up and running and everyone can then enjoy our amazing nuts! . . . . . #roids #farmher #femalefarmer #walnutharvest #walnutorchard #walnuts #harvest #oldschool #offgrid #mountainfarm #hardwork

A post shared by Girls Gone Off Grid (@girlsgoneoffgrid) on

Themeluesja Doris tregon se ato tashmë ato kanë 65 dele, 60 dhi, 40 pula, 15 pata, 3 alpakë, 2 gjela deti, 2 kuaj, 2 qen, 2 mace dhe një derr. Kanë shumë qef të fotografohen me bikini dhe në disa raste edhe nudo. Kjo është një mënyrë për të tërhequr klientët e tyre të hashashit.

Doris tregon se e krijoi “Girls Gone Off-Grid” si një shaka me të cilën mendonte të tërhiqte ndjekësit përmes seksualitetit të tyre. Megjithatë ajo shton se tashmë po bëjnë punë të vërteta ferme.
Deri një vit më parë vajzat kultivonin sasi të mëdha kanabisi industrial me të cilin bënë shumë para, por tashmë shteti nuk e lejon më një gjë të tillë. Tashmë ato rrisin arra, një lloj kulture që sjell shumë të ardhura nëse prodhimi shkon direkt tek konsumatorët. Vajzat gjithashtu kujdesen dhe për një numër të madh kafshësh që kanë në fermë.