Mbahet konferenca ndërkombëtare “Digitalks”

Në Prishtinë vazhdon të mbahet Konferenca Ndërkombëtare “Digitalks”

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë mban Konferencën Ndërkombëtare “DIGITALKS”.

Në këtë konferenencë do të marrin pjesë: Komisionerja e BE-së për Ekonomi dhe Shoqëri Dixhitale Mariya Gabriel, Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, Zëvendëskryeministri Enver Hoxhaj, ministri Besim Beqaj, ministra nga Kosova, rajoni dhe BE-ja dhe personalitet të tjera të rëndësishme në fushën e inovacionit dhe ndërmarrësisë.