LVV

LVV shfaq shenja frike, nxitohet të bëjë koalicion me partinë e Pacollit në Kamenicë

Lëvizja Vetëvendosje ka lidhur koalicion parazgjedhor me AKR-në në komunën e Dardanës(Kamenicë) për zgjedhjet lokale që pritet të mbahen më 17 tetor.

Marrëveshja është arritur mes dy degëve të partive në këtë komunë.

Kryetar i kësaj komune është Qëndron Kastrati i PSD-së.

Marrëveshja e nënshkruar nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Aleanca Kosova e Re (AKR) nënkupton përkrahjen e kandidatit për kryetar komune i propozuar nga VV, Kadri Rahimaj dhe garimin me lista të ndara për kuvendin Komunal.