Policia e kosovës

‘Luftë bashkëshortore’: Rrahen çifti në Malishevë, policia u gjen kallasha e 21 fishekë në shtëpi

Një çift nga Komuna e Malishvës pas një mosmarrëveshje kanë sulmuar njëri-tjetrin fizikisht, dhe më pas janë arrestuar nga policia.

Policia ka intervenuar në një rrahje që ka ndodhur midis dy bashkëshortëve, femër dhe mashkull kosovar.

Në shtëpinë e tyre Policia ka gjetur disa armë, mes tyre një armë automatike AK 47, një armë automatike Sharc dhe 21 fishekë kalibrash të ndryshëm.

Policia ka intervenuar në një rrahje që ka ndodhur midis dy bashkëshortëve, femër dhe mashkull kosovar.