Motrat Vjollca

Luana dhe Marina vazhdojnë të tregojnë bukurinë e tyre përmes imazheve nga Dubai

Dy motrat e famshme të ekraneve shqiptare, Luana dhe Marina Vjollca, kanë qëndruar në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Biondet e popullarizuara i kanë përdorur profilet e tyre në rrjetet sociale duke ndarë imazhe me fansat e tyre nga vizitat që u kanë bërë vendeve të ndryshme, duke përfshirë atraksionet në Abu Dhabi dhe Dubai.

Natyrisht se në fotografitë e publikuara, krahas bukurisë së lokacioneve të veçanta që i kanë vizituar, ato e kanë vënë në plan të parë bukurinë e tyre.

View this post on Instagram

Kur shkrepej nje foto ?

A post shared by MARINA VJOLLCA (@marina_vjollca) on

Disa prej fotografive i kanë postuar, prezantueset i kanë shoqëruar edhe me përshkrime të ndryshme.

Vlen të theksohet se dy motrat Vjollca janë drejtuese të emisioneve shumë të shikuara të televizione rivale në Shqipëri.

View this post on Instagram

My ride or die

A post shared by LUANA (@luanavjollca) on

View this post on Instagram

Vamos ?

A post shared by LUANA (@luanavjollca) on

View this post on Instagram

In Love ???

A post shared by LUANA (@luanavjollca) on

View this post on Instagram

Ske ku te kalosh ketu mo vella ?

A post shared by MARINA VJOLLCA (@marina_vjollca) on

View this post on Instagram

Nje dolli per ju?

A post shared by MARINA VJOLLCA (@marina_vjollca) on