reperja

Loredana, pas fejesës çon “gishtin e mesëm”

Reperja Loredana dhe Mozzik sot gjatë ditës janë fejuar

E pas zyrtarizimit të fejesës së tyre, çifti janë parë duke bërë shoping nëpër disa qendra zejtare të Zvicrës.

Por, ajo që ka çuditur ka qenë Loredana.

Në një fotografi që ajo ka postuar në Story të Instagramit shihet duke çuar gishtin e mesëm në një butik.