Votat

Lista me kandidatët më të votuar të koalicionit AAK-PSD në Gjakovë… befason Pal Lekaj!

Tanimë ka përfunduar numërimi i fletëvotimeve nga KQZ në nivel vendi dhe kanë dalur rezultatet preliminare. Është publikuar lista me vota për kandidatët e koalicionit AAK-PSD në komunën e Gjakovës.

Ky koalicion ka dalur fitues në këtë komunë dhe ka marrë gjithsej 14.053 vota. Bartësi i listës, Ramush Haradinaj, ka marrë 11.632 gjithsej në këtë komunë. Ish-kryetari i kësaj komune, Pal Lekaj, përsëri ka marrë mbështetje solide me 6.082 vota.

Daut Haradinaj ka marrë 3.565 vota, pastaj Burbuqe Deva-Bakija ka 2757 vota dhe Teuta Haxhiu 2.682 sosh. Prej PSD’së i vetmi kandidat që ka marrë një pjesë të mirë të votave është Driton Çaushi me 1.184 vota.

Kjo është lista me kandidatët më të votuar të koalicionit AAK-PSD në këtë komunë:

loading…