Lirohet plotësisht lëvizja në mbikalimin e Banullës, kryqëzimi i autoudhës A6 me A7.1

Ministria e Infrastrukturës informon publikun se ka përfunduar montimi i trajeve në mbikalimin e Banullës, kryqëzimi i autoudhës A6 me autoudhën A7.1.

Tani komunikacioni është duke u zhvilluar me një korsi, por që nga nesër (e dielë, 12 korrrik 2020 ), autoudha do të jetë e plotë për qarkullim.

Falë angazhimit të stafit të MI-së, dinamikës së shtuar të punimeve dhe kompanisë kontraktuese, punimet e parapara të kryhen për dy ditë, janë kryer brenda dite.