Kandidati për deputet

Lekaj nga Juniku: Na sigurojnë që Aleanca është në rrugë të duhur për qeverinë e re

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Pal Lekaj, thotë se Juniku ka qenë gjithmonë besnik ndaj Aleancës dhe Presidentit në ardhje z.Ramush Haradinaj.

Lekaj ka treguar se në Junik, janë pritur nga një numër i madh i përkrahësve, të cilët ua kanë siguruar  që Aleanca është në rrugën e duhur për qeverinë e re.

Postimi i plotë:

Juniku gjithmonë besnik ndaj Aleancës dhe Presidentit në ardhje z. Ramush Haradinaj.

Sot në Junik u pritëm nga një numër i madh i përkrahësve, të cilët na siguruan që Aleanca është në rrugën e duhur për qeverinë e re.

Faleminderit Junik!

1️⃣3️⃣5️⃣✅AAK 7️⃣✅PAL LEKAJ