Shqetësimet

Largoni ankthin me këta qetësues natyralë

Ju jeni të shqetësuar apo të mërzitur dhe e gjitha kjo ndodh për shkak të parave, shëndetit, punës, familjes, dashurisë e të tjera gjëra që iu mundojnë.

Të gjitha këto shkaktojnë çrregullime në organizmin tuaj si rrahje të zemrës, frymëmmarje të cekët dhe ju patjetër dëshironi të relaksohuni.

Për nëse doni që të mposhtni ankthin edhe pa medikamente ka edhe mënyra tjera duke filluar nga teknikat e trupit dhe mendjes deri te qetësuesit natyralë.

Disa kanë ndikim të menjëheshëm e disa bdihmojnë të pakësohet ankthi me kalimin e kohës.

Ja disa nga qetësuesit natyralë

Kamomili

Çaj i gjelbërt

Sanëz

Balsam limoni

Ushtrimet

Lulesahati

Livando

Hani mëngjesin çdo ditë