LAJMI I FUNDIT

LAJMI I FUNDIT/ Njësi të shumta dhe alarmi i Policisë ndezur, 8 km larg Merdarit!

Disa patrulla të Policisë janë parë sonte me alarm ndezur 8 km larg pikës kufitare të Merdarit.

Nuk dihet ende arsyeja e shtimit të masave të sigurisë.