Labinot Tahiri

Labi lutet për shërimin e të riut nga Podujeva: ZRRE le t’i kthej paratë tona, t’ia transferojnë atij

Këngëtari Labinot Tahiri njihet si njeri humanitar.

Së fundmi ka bërë thirrje për t’i dalë në ndihmë një të riu nga Podujeva, i cili i ka humbur të dy veshkat.

Ndër të tjerash në komente Tahiri sugjeroj që t’i kthej ZRRE paratë nga faturat qe kemi paguar me shtrenjtim paushall dhe t’ia transferojnë këtij djali për shërim.

Poashtu, iu bëri thirrje edhe biznesmenëve dhe të gjithë atyre që kanë mundësi të ndihmojnë që të shpëtoj 28 vjeçari.

Më poshtë postimi i plotë.