Izet Demaj

Ky është polici që u vra gjatë përleshjes së armatosur me hajnin e bankës në Istog (FOTO/VIDEO)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur para pak çastesh në qytetin e Istogut, ku pas një tentimi për plaçkitje në një bankë, dyshohet se ka mbetur i vdekur një person, dhe se një polic ka ndërruar jetë nga plaget e marra

Plagosja e policit e më pas edhe vdekja dyshohet se ka ardhur si pasojë e shkëmbimit të armëve.

Bëhet fjalë për policin Izet Demaj.

https://www.youtube.com/watch?v=Is6bk-yAfu0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3LgL89oC3RsbCsnEqHcXWpHqU0i-fD2b9tGCHT5hsiU2fZfCNcqgJ-8gQ