Visar Ymeri

Ky është ekipi negociator i Kosovës në dialog me Serbinë i propozuar nga PSD

Visar Ymeri i PSD-së, derisa ka prezantuar rezolutën e propozuar nga partia e tij, ka thënë se ekipi negociator do të përbëhet nga nëntë persona.

Ai ka thënë se ekipi negociator do të përbëhet nga Shpend Ahmeti, Fatmir Limaj, Enver Hoxhaj, Avni Arifi, Behgjet Pacolli, Mahir Jagcilar dhe Dardan Gashi. Dy vendet e rezervuara për VV-në dhe LDK-në do t’i zë Visar Ymeri dhe Dukagjin Gorani.