Kuvendi

Kuvendi shkon në pauzë

Pas lëshimit të seancës nga opozita, Kuvendi ka mbetur vetëm  me 53 deputetë në sallë.

Dy ligje, ai për Noteri dhe për Hekurudha kanë kaluar me 53 vota pro.

Pas kalimit të dy ligjeve për noteri dhe për plotësimin e ligjit për Hekurudhat, Kuvendi ka shkuar në pushim dreke deri në orën 13.30. /Ballkani.info/