Halil Kastrati

Kushte të rënda dhe me sëmundje, ish-ushtari i UÇK-së bëhet me shtëpi

“Me rastin e foemimit te Ushtrise sone ne ja beme nje surprize nje banese te re Veteranit te lufte Bekë Beka nga komuna e Skenderajit dhe duke banuar ne nje podrum ne Mitrovice.

Video e plote pas pak ne kanalin tone ne youtube si dhe ne faqen tone ne FB.

Bamires dhe Shqiptar kudo qe jeni Urime Ushtria dhe Zoti ju shperblefte”-postimi i Halil Kastratit.